Meni Zapri

model FUJITSU Brimatherm

Toplotne črpalke zrak voda Brimatherm so tudi del praktično vsakdanje teme o varčnem ogrevanju, prihrankih ter ekologiji. Za proizvodnjo zunanjih enot skrbi Japonsko podjetje Fujitsu, ki velja za enega naj zanesljivejših proizvajalcev tovrstnih naprav predvsem zaradi zagotavljanja visoke kvalitete vseh elementov toplotne črpalke. Popolnoma so poskrbeli za prilagoditev naprav za naše tržišče in trenutne klimatske razmere. Notranje enote so proizvedene v Sloveniji z najkvalitetnejšimi komponentami.

Izredno učinkovite toplotne črpalke zrak voda Fujitsu Brimatherm vas bodo naredile neodvisne od nafte ali plina oziroma drugih energentov. Zajema celotno zahtevo po toploti stanovanjskega objekta: od ogrevanja celotne stavbe k proizvodnji vroče vode. Toplotna črpalka zrak voda Fujitsu je v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi, ne samo učinkovita za okolje ampak tudi zelo varčna, zato velja za kraljico ogrevanja.

Toplotna črpalka zrak voda Brimatherm ima glede na konkurenčna podjetja veliko prednosti. Kot glavne bi izpostavili nizke obratovalne stroške, čist in okolju prijazen sistem, tiho delovanje, površinsko velik ploščni toplotni izmenjevalec. Predvsem pa bi radi izpostavili regulacijo, ki velja za eno najboljših na trgu prilagojeno za Fujitsu toplotne črpalke zrak voda ter dolgo življenjsko dobo in enostavno ter cenovno ugodno vzdrževanje. To pa še ni vse, Fujitsu omogoča tudi upravljanje toplotnih črpalk na daljavo prek mobilnega telefona oz. interneta z modulom EQ Brimalogic, ki razširi delovanje toplotne črpalke tudi za kompleksne kotlovnice. Na ta način lahko toplotno črpalko prilagodite kotlovnici, še izboljšate delovanje ter zagotovite še večje prihranke.

Toplotna črpalka zrak voda Fujitsu Brimatherm je zelo enostavna za namestitev, montaža ponavadi traja le nekaj ur. Napravo postavite v bližino objekta jo povežete z notranjo enoto preko plinske ter vodne inštalacije in že se lahko grejete na varčen in okolju prijazen način, namreč v primerjavo z drugimi energenti naša toplotna črpalka zagotavlja neprimerljivo manjše emisije CO2, konkretno približno 65% manj. Prihranki so v večini primerov večji tudi od 75% zato se vam bo investicija v napravo hitro povrnila.

Naše toplotne črpalke lahko dobite v različnih izvedbah. Namreč v ponudbi imamo High power modele, moči od 11-16kW, ki omogočajo gretje vode do 60°C pri -20°C zunanje temperature ter delujejo do -25°C zunanje temperature. Druga možnost pa je komfortni model, ki pa zagotavlja 55°C temperaturo vode in deluje do -20°C zunanje temperature. Ta serija je na voljo moči od 5-27kW. Obe izvedbi sta ločeni, torej sistem sestavljata zunanja ter notranja enota, ki sta plinsko povezani. Veliko ljudi ima problem s prostorom v kurilnici zato smo razvili rešitev za racionalizacijo prostora, namreč notranjo enotolahko prilagodimo prostoru in posamezne komponente montiramo ločeno.

Glede na pozitivne odzive naših zadovoljnih strank vam zagotavljamo, da toplotna črpalka zrak voda Brimatherm omogočajo najvišje udobje bivanja skozi vse leto.

V kolikor ste se že pozanimali o primerni moči toplotne črpalke zrak voda za vaš objekt, si spodaj oglejte različne modele in si preberite opise ter specifikacije.

cenik Brimatherm

katalog Brimatherm